Nieuwe hondenkussen voor mijn grote vriend Milo

Ik ben een neefje en nichtje rijker en eerlijk gezegd na het heftige jaar de afgelopen maanden vond ik het soms moeilijk om inspiratie te vinden voor naaien.. Ik maak voor beide neefje en nichtje letter kussens zelf genaaid, maar jeetje wat kost dat een tijd en energie! Ik heb ze al vaker gemaakt de laatste tijd, zelfs voor een vriendin die vorig jaar is bevallen en door het heftige jaar heb ik die maar snel afgemaakt voordat haar zoontje 1 werd haha.. anders werd ’t mij iets te schandalig.. Maar toch ga je verder met de daaropvolgende letters alleen naaien doe je niet ff als je een uurtje vrij hebt, naar mijn idee moet ik daar toch minstens een paar vrije uren voor hebben en door steeds letters te maken wordt ’t ook wel een beetje steeds hetzelfde, daarom heb ik mezelf maar ‘beloond’ met een ander tussentijds projectje! Een nieuw kussen voor mijn grote vriend!

Enigste wat je nodig hebt is een goedkoop vierseizoensdekbed van Jysk voor 20 euro, mooi stofje en een naaimachine 😉 Een hond is ook wel handig anders blijft die maar ongebruikt liggen op de grond 🙂

Dagje ff flink naaien met bovenstaand resultaat, zelfs even zijn naam toegevoegd op het kussen met een leuk hondenpootje erbij! Zoals je ziet, hij is er blij mee!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s